Voetbal

Mountain-bike

Hou je recht!

Heb je een mountainbike en helm? Dan kan je met de Sportplaneet in de voormiddag je fietstalent op het parcours tonen. In de namiddag kies je omnisport omnisport of surfen.

 

LET OP: Dit kamp is geschikt van 10 tot 15 jaar

Week 1

Prijs

Week 1

Prijs

Leer nieuwe technieken en train je skills op het nieuwe voetbalkamp van de Sportplaneet. Samen met ervaren trainers ontwikkel je op een leerzame en leuke manier je techniek.

Go team!

Dans het dak eraf

Fun on wheels

On a roll!

Ben jij gebeten door de skate -of stepmicrobe? Wil je uittesten hoe leuk het is en ontdekken wat je kan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij leren je de basisvaardigheden, jij brengt gewoon je durf mee: akkoord?

Week 1

Prijs

Week 1

Week 1

Prijs

Prijs

Young creatives

Ben jij iemand die een hele dag aan het dansen is en alle videoclips nadanst? Tijdens dit kamp worden er choreografieën op de nieuwste hits aangeleerd. Let’s get dancing!

Maak je steeds de mooiste dingen voor je familie? Ga jij helemaal op in je concentratie als je creatief bezig bent? Dan zit je hier goed! Een week lang steken we de meest originele en coolste dingen in elkaar. Voel je je vingers al tintelen?

Let's dance!

Voel het in je vingers!

Slagsportmix

Ben je liefhebber van slagsporten zoals padel, badminton, tennis,... Wil je je vaardigheden aanscherpen, je techniek verbeteren en meer leren dan is keuze echt iets voor jou! Deze slagsporten bieden we aan in combinatie met klassieke spelvormen

Week 1

Prijs

De keuzesporten zijn telkens een halve dag en worden gecombineerd met omnisport of surf –en waterfun. (Samenwerking met O’neill Beachclub in Blankenberge)

Inschrijving

Welke informatie hebben we nodig?

Vul via dit formulier de gevraagde gegevens in. Bij 'BERICHT' geef je ons deze informatie: gewenste week, welk kamp, welke formule (eten) en welke opties (omnisport of surf) je kiest.

 

Tel: +32 (0)483 51 81 80

Submitting Form...

The server encountered an error.

Gelukt!