VOETBAL-Leven als een prof

Wil je een week leven zoals een profvoetballer dan is dit iets voor jou! De sportplaneet neemt je mee naar de wondere voetbalwereld. Naast de technische en tactische elementen van een profvoetballer, aangepast aan de leeftijd en het niveau, wordt er ook aandacht geschonken aan theorie, verzorging, wedstrijdvoorbereiding en ontspanning.

Week 2

Prijs

Gymtastisch

Jouw olympische droom?

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer vormen buikdraai, handenstand, salto,... geen obstakel meer na een weekje training

Week 2

Prijs

Fun on wheels

Alles loopt op wieltjes

Ben jij gebeten door de skate- of stepmicrobe? Wil je uittesten hoe leuk het is en ontdekken wat je kan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij leren je de basisvaardigheden, jij brengt gewoon je durf mee: akkoord?

Week 2

Prijs

Olympische spelen

Ben je klaar om je innerlijke atleet naar boven te brengen en deel te nemen aan een onvergetelijke sportervaring? We halen de geest van competitie, teamwork en persoonlijke groei naar boven. Tijdens deze spannende week zullen we sporten, spelletjes en activiteiten verkennen die geïnspireerd zijn op de Olympische Spelen en de waarden die ze vertegenwoordigen.

Week 2

Prijs

Expeditie Sport planeet

Avontuur verzekerd!

Met tal van coole activiteiten hebben we alles in huis om een jonge avonturier als jij uit te dagen! We bouwen verder op onze ervaringen en skills uit de eerste week. Onder begeleiding van de monitoren leren we nog meer overlevingstechnieken - zo ben je helemaal voorbereid op onze avonturentocht.

Week 2

Prijs

De keuzesporten zijn telkens een halve dag en worden gecombineerd met omnisport of surf –en waterfun. (Samenwerking met O’neill Beachclub in Blankenberge)

Inschrijving

Welke informatie hebben we nodig?

Vul via dit formulier de gevraagde gegevens in. Bij 'BERICHT' geef je ons deze informatie: gewenste week, welk kamp, welke formule (eten) en welke opties (omnisport of surf) je kiest.

 

Tel: +32 (0)483 51 81 80

Submitting Form...

The server encountered an error.

Gelukt!